Chocolade-cranberry-crueslibrokken

Heb je net zoals wij vaak nog wat gesmolten chocolade over die je niet meer kunt gebruiken om je chocoladebonbons mee te maken? Wist je dat je dan met je restje chocolade een heerlijke chocolade-cranberry-crueslibrok kunt maken?

Ingrediënten:

  • Restje gesmolten chocolade (melk of puur maakt niet uit)
  • Handje cruesli
  • Klein handje cranberry’s
  • Optioneel een paar hazelnoten of walnoten

Bereiding chocolade-cranberry-crueslibrokken:

  1. Het restje gesmolten chocolade zit als het goed is nog in je pan of bak.
  2. Schep hier alle ingrediënten doorheen. En roer dit goed door.
  3. Zorg dat je een stuk bakpapier hebt klaar liggen en schep hier je chocolade-cranberry-cruesli-mengsel op.
  4. Plaats het geheel in de koelkast en na een half uurtje heb je je eigen chocolade-cranberry-crueslibrokken.

Vraagje…

Heb je deze chocolade cranberry crueslibrokken geprobeerd te maken? Laat ons dan weten wat je er van vond, door te reageren op dit chocoladerecept of het te mailen naar: mailons@chocolade-bonbons.com. We zijn namelijk erg benieuwd naar jouw ervaring en wie weet heb je nog tips voor ons?!