Snicker bliss balls

Snicker bliss balls - Chocolade Zusjes

Heb je dadels in huis, biologische pindakaas (zonder suiker), cacaopoeder, ongezouten pinda’s en kokos? Dan maak je met deze ingrediënten eenvoudig zelf bliss balls met Snicker smaak.

Ingrediënten Snicker bliss balls:

  • 100gr dadels (zonder pit)
  • 100gr goeie pindakaas (bio)
  • 30gr rauwe cacaopoeder (bio)
  • handje ongezouten pinda’s
  • handje kokos (optioneel, bio)
  • zeezout

Bereiding Snicker bliss balls:

Doe eerst de dadels, cacaopoeder en de pindakaas in een keukenmachine en meng deze totdat er een deegbal ontstaat. Voeg nu een handje ongezouten pinda’s en wat zeezout toe aan je beslag en meng deze ook in de keukenmachine. Let op, dit hoeft niet al te fijn te worden. Het is lekker als je nog wat van de pinda’s ziet en proeft.

Draai nu van je Snickerbeslag je bliss balls. De ene helft rol je door de kokos. De andere helft niet. Een half uurtje in de vriezer en klaar is, ehm dit Chocolade Zusje.

Dit chocoladerecept is lactosevrij, vegan en met biologische ingrediënten. Alle ingrediënten kun je vinden op de markt, of de grotere supermarkten.