Mijn dochter vond nog een zakje met kruidnoten (gemaakt met spelt). Of ik daar niet iets mee kon maken voor Kerst. Kruidnoten met Kerst, ach waarom […]
Chocolade; jammie. Kokos; jammie. Een vegan Bountytaart met kokos en limoen; Extra jammie! Voor mijn verjaardag in november hebben we naast de zachte speculaasbrokken met amandel […]
We vinden het erg leuk en vooral lekker om speculaaskruiden te gebruiken in onze chocoladerecepten. Waarschijnlijk komt dit door deze tijd van het jaar. Logisch ook, […]
Afgelopen week heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Reden voor een feestje! Als traktatie maakte ik deze no-cheesecake met #aardbeien. Net zoals de vorige #cheesecake die ik […]
We hebben al een keer zelf pindakaas gemaakt en dat inspireerde ons om nog een keer te experimenteren met andere ingrediënten. Pinda’s zijn nml een bron […]
Zelf pindakaas maken is leuk om te doen. Biologisch, zonder suiker en met een twist die je zelf bedenkt. Pinda’s zijn namelijk een bron van essentiële […]
Op zoek naar een verantwoord en biologisch recept voor een heerlijk dessert? Een chocoladedessert, zonder toegevoegde suiker, met maar weinig koolhydraten, lactosevrij en toch vol van […]